תעשיית המזון

במפעלי מזון, הנמצאים ברמת סיכון היגיינית גבוהה , אנו שואפים לנהל תהליכי היגיינה הכוללים את מתקני הייצור, והעובדים הבאים במגע עם המזון בכל שלבי הייצור והאריזה. בדרך זו, אנו דואגים למנוע מראש בעיות הקשורות להיגיינת המזון, לסייע לכם בשמירה על מפעל נקי והיגייני, לחסכון בכח אדם, להעלאת תפוקות הייצור ולחסכון כספי מתמשך.

ניהול תהליכי היגיינה בתעשיית המזון

רוצים לוודא שאתם באמת מונעים זיהומים בפס הייצור?

יד אוחזת יהלום

מנהלי הפיתוח שלנו יגיעו
לפגישה אישית - מתנה!

החברות הנהנות משקט נפשי