תעשיית המזון 

במפעלי מזון, הנמצאים ברמת סיכון היגיינית גבוהה , אנו שואפים לנהל תהליכי היגיינה הכוללים את מתקני הייצור, והעובדים הבאים במגע עם המזון בכל שלבי הייצור והאריזה. בדרך זו, אנו דואגים למנוע מראש בעיות הקשורות להיגיינת המזון, לסייע לכם בשמירה על מפעל נקי והיגייני, לחסכון בכח אדם, להעלאת תפוקות הייצור ולחסכון כספי מתמשך.  

ניהול תהליכי היגיינה בתעשיית המזון

מוצרי ניקוי וחיטוי ידידותיים לסביבה

מוצרי ניקוי וחיטוי ידידותיים לסביבה

היגיינה אישית

חיטוי וערפול חדרים

חיטוי וערפול חללים

ניקוי מערכות סגורות

ניקוי מערכות סגורות

ציוד שטיפה והקצפה תעשייתי

ציוד שטיפה והקצפה

מדיחי כלים תעשייתיים

מדיחי כלים תעשייתיים

צרו קשר ואנו מיד חוזרים