תעשיית המשקאות

תעשיית המזון אינה מקלה עם מי שאינו שומר על היגיינה במפעל , אזורי הייצור והאחסון  רגישים לזיהום ויכולים להוות קרקע להתרבות חיידקים ווירוסים. על מנת למנוע זאת, יש לנקות ולחטא את כל הציוד, המכשירים והמשטחים מדי יום, וכן להסיר שאריות ייצור על מנת להבטיח איכות מוצר מיטבית. באמצעות ניהול תהליכי היגיינה מדויקים, אנו דואגים למנוע מראש בעיות הקשורות להיגיינת המזון, לסייע לכם בשמירה על מפעל נקי והיגייני, לחסכון בכח אדם, להעלאת תפוקות הייצור ולחסכון כספי מתמשך.  

ניהול תהליכי היגיינה בתעשיית המשקאות

מוצרי ניקוי וחיטוי ידידותיים לסביבה

מוצרי ניקוי וחיטוי ידידותיים לסביבה

היגיינה אישית

חיטוי וערפול חדרים

חיטוי וערפול חללים

ניקוי מערכות סגורות

ניקוי מערכות סגורות

ציוד שטיפה והקצפה תעשייתי

ציוד שטיפה והקצפה

מדיחי כלים תעשייתיים

מדיחי כלים תעשייתיים

צרו קשר ואנו מיד חוזרים